در حال حاضر، تعدادی رابط کاربری تحت وب برای فری سوئیچ وجود دارد. بعضی از این رابط‌ها، صرفا ابزارهای گرافیکی برای تولید فایل‌های تنظیمات (XML) هستند، اما بعضی از آن‌ها با کنترل کامل تنظیمات و پنهان‌سازی آن از دید کاربران، رابط کاربری ساده و در عین حال منعطفی را برای کاربران نهایی فراهم کرده‌اند. در ادامه به بررسی چند نمونه از مهمترین رابط‌های کاربری خواهیم پرداخت.
در نظر داشته باشید که انتخاب یک رابط کاربری، کاملا یک تصمیم شخصی است و بر اساس اولویت‌های مدنظر هر کاربر انتخاب می‌شود. بعضی افراد یک زبان را به زبان دیگری ترجیح می‌دهند، بعضی از افراد امکانات و بعضی دیگر پایداری برایشان مهم است. به دلیل اینکه همه این رابط‌های کاربری نسخه ISO برای نصب و تست دارند، شما می‌توانید قبل از انتخاب به راحتی همه آن‌ها را دانلود و مورد بررسی قرار دهید.

FusionPBX

FusionPBX، یک رابط کاربری متن‌باز است که با زبان PHP پیاده‌سازی شده است. این پروژه در ابتدا با هدف ایجاد بسته فری سوئیچ بر روی فایروال pfSense شروع، بعدها به FusionPBX تغییر نام داد و در نهایت برای پلتفرم‌های مختلفی مانند Linux، BSD، ,ویندوز، Mac OS X و … ارائه شد. این رابط کاربری از چندین پایگاه‌داده PostgreSQL، MySQL و SQLite پشتیبانی می‌کند.
از مهمترین امکانات این رابط کاربری می‌توان به قابلیت ایجاد داخلی‌های نامحدود، منوهای IVR، صندوق صوتی، گروه‌های تماس، سرور فکس، کنفرانس، مشاهده تماس‌ها و داخلی‌های فعال، صف‌ها، فوروارد تماس، click-to-call، DISA، provisioning، multi-tenant و … اشاره کرد.
FusionPBX، قابلیت سفارشی‌سازی بالایی دارد. به عنوان مثال، کاربری که با نقش superadmin وارد محیط رابط کاربری می‌شود، می‌تواند کارهای مدیریتی مختلفی مانند سفارشی‌سازی منوها، محتوا، تم‌ها، نقش‌ها، تنظیمات multi-tenant و کنترل دسترسی ها را انجام دهد.
جهت کسب اطلاعات کامل‌تر، می‌توانید به سایت این پروژه با نام http://www.fusionpbx.com مراجعه و همچنین از کانال IRC با نام #fusionPBX بر روی irc.freenode.net نیز استفاده نمائید.

FreePyBX

FreePyBX، یک رابط کاربری متن‌باز مبتنی بر Python است که توسط نوئل مورگان نوشته شده است. این رابط کاربری اجازه تنظیمات و مدیریت نرم‌افزار فری سوئیچ را به صورت تحت وب می‌دهد و از قابلیت‌های زیادی مانند multi-tenant، مرکز تماس، سیستم توکار (built-in) ticketing و … بهره می‌برد. از سایت http://www.freepybx.org می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد این رابط کاربری کسب نمائید.

blue.box

blue.box، یک رابط کاربری متن‌باز و مبتنی بر PHP/MySQL است، که توسط تیم ۲۶۰۰hz ایجاد شده است. این رابط کاربری، یک محیط گرافیکی برای ایجاد و تغییر فایل‌های XMLئی که فری سوئیچ از آن‌ها استفاده می‌کند، فراهم کرده است و با این هدف طراحی شده است که تنها با استفاده از قابلیت‌های پیش‌فرض و توکار فری سوئیچ، آن را برای شرکت‌های کوچک و متوسط قابل استفاده نماید. blue.box به دلیل ماژولار بودن، قابلیت سفارشی‌سازی بسیار بالایی دارد و در طول زمان اجازه پیاده‌سازی قابلیت‌های مختلف را می‌دهد، اما کاربران می‌توانند تنها امکاناتی را که نیاز دارند نصب کنند. این رابط کاربری همچنین از multi-tenancy هم پشتیبانی می‌کند.
اطلاعات تکمیلی در سایت http://www.2600hz.org قابل دسترس است. همچنین می‌توانید از کانال IRC به نام #۲۶۹۹hz بر روی irc.freenode.net نیز استفاده نمائید.

Kazoo

Kazoo، یک پلتفرم متن‌باز است که توسط تیم ۲۶۰۰hz با هدف فراهم کردن ارتباطات ابری توزیع‌شده برای کاربران معمولی ایجاد شده است. این پروژه را می توان گام بعدی در توسعه پلتفرم‌های تلفنی متن‌باز دانست. این رابط طوری طراحی شده است که به تامین‌کنندگان خدمات تلفنی کمک کند تا مقیاس کار خود را بزرگتر کنند و این اجازه را به آن‌ها می‌دهد که بر روی اینترنت یا شبکه‌های WAN، افزونگی ایجاد کنند. این نرم‌افزار طوری طراحی شده است که همه عملکردهای آن به صورت API در دسترس قرار داشته باشند، به طوری که همه قابلیت‌های آن می‌توانند از طریق نرم‌افزارهای دیگر مورد استفاده قرار گیرند. رابط کاربری گرافیکی، APIهای کنترل تماس، موتور ذخیره‌سازی پایگاه‌داده و موتورهای messaging، به صورت ماژول‌های مستقل درآمده‌اند که به شما اجازه انتخاب قسمت‌های مختلف را می‌دهند تا از هرکدام از آن‌ها برای کاربردهای مدنظر خود استفاده نمائید.
اگر به بازار ارتباطات توزیع‌شده یا میزبانی‌شده علاقمند هستید، پیشنهاد می‌کنیم Kazoo را مورد بررسی قرار دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به آدرس http://www.2600hz.com مراجعه نمائید.